zondag 15 mei 2011

Feestjes

Afscheid nemen is een bijzonder fenomeen!  Het is vooral een gezellige tijd, met veel intense afspraakjes en het proberen te vatten van relaties en vriendschappen in prachtige kadootjes, kaarten en foto's.

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van afronden; laatste keren praktijk, theatersport, tennis, paardrijden, roleplayen, nog een keer bos, nog een keer naar het favoriete restaurant en terras.
Maar vooral, minstens nog 1 keer met iedereen afspreken. We hebben het feestje met Pasen erg leuk gevonden!
Als het lukt zullen we wat foto's bijvoegen. De foto's en teksten van iedereen worden zeer gewaardeerd en in tegenstelling tot andere gelegenheden, waar je na jaren nog steeds niets hebt ingeplakt, zit alles ook al in het boek!







Afgelopen dinsdag zijn Niki en Donder (hond en kat) al vertrokken naar Auckland. Dit alles na een zenuwslopende week van testen die niet op tijd waren en vermoedens van parasieten, wat achteraf niet zo bleek te zijn. Ze zijn woensdagavond aangekomen en hebben de vlucht goed doorstaan en mogen nu 30 dagen bijkomen in een speciaal quarantaine-pension.

Ondertussen zitten we zelf met onze koffers in een hotel in Amsterdam en staat de container ingepakt klaar om te vertrekken voor de tocht overzee van 8 weken ongeveer.
Gisteren een etentje met de families gehad, wat zeer geslaagd was voor iedereen!

We zijn van alle gezellige afspraken kilo's aangekomen, waarvoor onze dank!

Dinsdag vertrekken we voor onz avontuur richting Auckland, via Singapore. Als alles goed is komen we dan woensdagavond om 23 uur in Auckland aan (10 uur tijdsverschil met NL).
We zitten dan in elk geval voor 3 weken in Drury (onder Auckland) in een B&B.